BRANDING

Pornind de la crearea unui logo reușim să implementăm imaginea firmei, a produsului sau a serviciului pe care îl oferiți. Împreună putem să obținem ceea ce la început a fost conceput ca idee și a apărut ca o sclipire de moment, viziunea și dorința de a transmite concretizându-se în marketing palpabil. Vorbind de experienta noastră putem spune că suntem pregătiți să facem față provocărilor din advertising, cu toate că societatea care ne reprezinta este relativ tânără. Oamenii care alcătuiesc echipa vin cu o vastă experiență si cu mult bun gust în soluționarea problemelor de publicitate atât în Constanța cât și pentru alte orase. Pentru ca am amintit despre probleme, din punctul nostru de vedere orice problemă are și soluții, orice societate își are segmentul ei de piață și orice produs iși are targetul lui, important este să știm ce vrem să scoatem în evidență și ce vrem să oferim oamenilor. Tocmai experiența ne-a învățat să spunem  ”nu putem face asta”, atunci când cerințele ne depășesc, însă ceea acceptăm să facem este făcut cu profesionalism. Companiile nu iși fac publicitate pentru că au bani, ci probabil companiile au bani pentru că iși fac publicitate. O publicitate transparentă este mult mai eficientă și de lungă durată pentru consumatorul final decât acea publicitate care se clădeste pe expresia: "o reclamă reușita este aceea care

te face să cumperi ceva de care nu ai nevoie".
          Despre noi vorbesc alții. Despre noi nu o să scriem tot noi, ci poate vor vorbi doar rezultatele muncii noastre. Până să ajungeți să ne cunoașteți putem doar sa va comunicăm cateva detalii tehnice, cum ar fi faptul că suntem o agenție de pubicitate din Constanța ce oferă servicii complete de publicitate atât pe raza litoralului Mării Negre dar și pentru alte regiuni din țară sau din străinatate.  Considerăm că este necesar să existe o conlucrare între departamentul de creație publicitară și cel de producție publicitară, pentru ca ideea sa fie transpusă cât mai real și rapid în lucrul dorit. Noi le avem.
         Producție publicitară în Constanța facem de foarte mult timp și ne bucurăm atunci când intrăm intr-un magazin pe care l-am personalizat cu autocolant si plexiglas, sau atunci când ne claxonează o mașină pe care am colantat-o, sau când cumpărăm de la raft un produs pe care l-am promovat, sau seara când se aprind în oraș casetele luminoase pe care le-am însuflețit cu leduri, sau când ne trec prin mână pliantele și broșurile pe care le-am conceput, sau când citim banerele din oraș pe care le-am tipărit, sau când trecem pe lângă spațiile branduite de noi, sau când ne orientăm după signlistica pe care am creat-o pentru anumite locații, și atunci când sunteți voi mulțumiți.