Comunicare Proiect

proiect publicitar

Dezvoltăm și proiectăm identități vizuale, pornind de la lucruri care aparent sunt simple dar totuși atât de complexe. De la crearea de logo și până la realizarea de printuri prin imprimare pe dimensiune mare sau printuri în tiraje mari, grafică pentru expoziții, site-uri web… publicitate calculată.

Suntem convinși de faptul că designul grafic și comunicarea sunt discipline capabile să îmbine cultura, rigoarea raționalistă, responsabilitatea semantică și căutarea de noi limbaje: într-un cuvânt, echilibrul.
Fără interacțiunea dialectică a acestor elemente, fiecare mesaj, orice formă de comunicare, orice reprezentare s-ar reduce la un simplu și gol exercițiu creativ: în acest fel brand-story și brand-image sunt create în mod sustenabil.

Când abordăm un nou proiect – fie că este un logo, o broșură, un site web, o reclamă luminoasă sau ambalajul unui pachet – ne place să analizăm problema din toate punctele de vedere posibile . Studiem și prețuim fiecare detaliu, ascultăm nevoile și dorințele clienților noștri și colaborăm cu aceștia pentru a scoate în evidență valorile care merită să fie comunicate. Scopul nostru este să transformăm aceste valori în conținut vizual recunoscut, eficient, responsabil, durabil, elegant, armonios și intrigant.

Fiecare mesaj trebuie să fie înțeles și coerent, cu respectarea regulilor de sinteză și simplitate . Iar simplitatea, de fapt, nu este ceva banal, ci mai degrabă soluția la o serie complexă de probleme.