• +40 754 200 001
  • contact@mediapio.ro

Consuma reclame responsabil

Nevoia mare a timpului este o consecință a advertising-ului.
Trăim într-o lume a advertising-ului, de dimineața și până noaptea posibil suntem ”sfătuiți” ce să facem: te speli pe dinți cu o anume pasta de dinți, bei cafeaua asta, te îmbraci așa, conduci mașina asta, vorbești la telefonul ăsta ”deștept” …din rețeaua asta, tipărești pe imprimanta asta, folosești mobilierul ăsta, mănânci la restaurantul ăsta, bei băutura asta, mergi la doctorul ăsta, cumpără medicamentul ăsta, spală cu detergentul ăsta, folosește crema asta, poartă pantofii aștia, cumpără jucăriile astea, împrumută-te de la banca asta…șirul poate continua și suntem stimulați să consumăm de toate chiar dacă poate nu ne sunt de folos, iar noi cumva nu suntem pregătiți biologic să putem face față acestui bombardament de informații, pentru că tot aceleași 24 de ore le avem, cele pe care le aveau și  bunicii noștrii. Cumva din această cauză se creează frustrarea că nu putem să ajungem peste tot, să cumpărăm tot, să le facem pe toate și numai noi știm cât ne străduim și ne propunem să facem multe în același interval orar. O reclamă ivită întâmplător ne face să ne dorim și mai mult, mai mult mai mult.
  Prin publicitatea pe care o face Media PIO, încercăm să informăm oamenii corect cu privire la produsul sau serviciul pe care clientul îl oferă consumatorului final, creăm interfața între ofertant și consumator,  astfel încât să existe satisfacții pentru toți cei implicați în această relaționare, suntem simpli mijlocitori între aceștia.


Simplii suntem noi, dar nu și munca noastră.

Știm că sunt și variante neînțelese de desfășurare a activității de antreprenoriat a unora care nu-și fac deloc reclamă, publicitate sau nu apeleaza la alte căi de promovare dar se întreabă de ce nu îi caută nimeni.

Degeaba îi faci cu ochiul cuiva pe întuneric dacă nu te vede nimeni.

Reclama publicitară ar trebui să fie o informare asupra unui produs sau serviciu pe care o entitate o face către oameni. Până la urmă toate se adresează oamenilor, indifirent de funcția sau instituția pe care o aceștia o reprezintă. O reclamă nu ar trebui să fie mai mult decât prezentarea produsului, iar omul va decide dacă are nevoie și va ști de unde să îl ia.

Pentru că suntem din orașul Constanța aici avem realizate și montate cele mai multe și cele mai bune reclame ale noastre. Modelele de reclame publicitare pot fi diverse, realizate din diferite materiale:

  • reclame cu led sau cu neoane
  • reclame din litere volumetrice neluminoase
  • reclame din plexiglas, din bond sau din alt plastic
  • casete luminoase
  • totemuri luminoase sau luminate